ГЛАСС ЛУКС


Глас Лукс е фирма која се занимава со производство, изработка, транспорт и монтажа на туш кабини, паравани по мерка, хармоника систем и вертикален шибер систем за балкони, боено стакло и дигитален принт за кујни, стаклени огради, врати и настрешници. Станува збор за калено стакло, кое може да биде со дебелина од 6 мм и 8 мм, во проѕирна,сива, кафена, рефлективна и мат боја. Ние сме тука, Вашата идеја и замисла за било кој производ да ја реализираме квалитетно и професионално. Повелете во нашиот продажен салон во Чаир. Ве очекуваме.

glasluksdvaprostorakolor