„ЛТХ СЕРВИС“


ЛАДЕЊЕ КАКВО ШТО ЗАСЛУЖУВАТЕ….
——————————————————————————-

-КОМЕРЦИЈАЛНО И ИНДУСТРИСКО ЛАДЕЊЕ
-КЛИМАТИЗАЦИЈА
-ЛАДИЛНИЦИ ЗА УГОСТИТЕЛСТВО, ТРГОВИЈА, МЕДИЦИНА
-КОМПОНЕНТИ ЗА КОМЕРЦИЈАЛНИ И ИНДУСТРИСКИ ЛАДИЛНИ СИСТЕМИ

-СЕРВИСИРАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ
-МОНТАЖА
-ПРОДАЖБА
-ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
lthservistriprostora